Dragoș Mărgineanțu, născut la Timișoara, este un expert de renume în domeniul IA, cunoscut pentru activitatea sa revoluționară în domeniul învățării automate și soluțiilor de inteligență artificială. Cu o vastă experiență în cercetare și industrie, Dragoș a condus numeroase proiecte de succes, inclusiv în domeniul zborului autonom, automatizării fabricilor și detectării anomaliilor.

În calitate de Chief Technologist AI și Senior Technical Fellow la Boeing, el a condus echipe și a stabilit strategii vizionare, contribuind la progresele în domeniul IA pentru zborul autonom. Dragoș este recunoscut pentru experiența sa în programare probabilistică, mentorat și recrutarea de echipe extrem de competente. Deține un doctorat în Informatică și a publicat extensiv în conferințe și reviste prestigioase.

Inginerie aerospațială

  • Pionierat în domeniul învățării automate și al soluțiilor de inteligență artificială 
  • Conduce departamentul Programe autonome de la Boeing
  • Cercetare și execuție a soluțiilor pentru zbor autonom

Rezervă-ți locul acum:

Event Details
Dragoș Mărgineanțu
Expert IA
Boeing
Dragoș Mărgineanțu, născut la Timișoara, este un expert de renume în domeniul IA, cunoscut pentru activitatea sa revoluționară în domeniul învățării automate și soluțiilor de inteligență artificială.

CONTACT: evenimente@upt.ro

Event Details