Oana Stănescu s-a născut la Reșița și a crescut în Gărâna. A ales arhitectura pentru că își dorea o profesie interesantă și plină de surprize. Munca ei este diversificată, de la arhitectură rezidențială și spațiu public până la cercetare. Cabinetul său de arhitectură are birouri în New York și Berlin, cu proiecte în toată lumea și de toate tipurile: reconversia unei structuri suspendate la Reșița, o instalație pentru un festival în Logroño (Spania) și una pentru festivalul muzical Coachella (SUA) etc.

Oana Stănescu predă la Harvard GSD și la MIT. A colaborat cu instituții Museum of Modern Art (New York), New Museum și a lucrat alături de Kanye West, fool’s Gold, Need Supply și Virgil Abloh (designerul Louis Vuitton).

Arhitectură

  • Arhitect, profesor și cercetător la Harvard și MIT
  • Proiecte în întreaga lume
  • Colaborări cu cei mai importanți designeri

Rezervă-ți locul acum:

Event Details
Oana Stănescu
Arhitect, profesor și cercetător
Harvard și MIT
Oana Stănescu s-a născut la Reșița și a crescut în Gărâna.Oana Stănescu predă la Harvard GSD și la MIT. A colaborat cu instituții Museum of Modern Art (New York), New Museum și a lucrat alături de Kanye West, fool's Gold, Need Supply și Virgil Abloh (designerul Louis Vuitton).

CONTACT: evenimente@upt.ro

Event Details