Director muzical
Cu o pasiune profundă pentru operă, Cristian Măcelaru a condus spectacole apreciate în marile săli de spectacol și în festivaluri prestigioase din întreaga lume.
Bariton
George Petean a cântat pe scene prestigioase din întreaga lume, inclusiv la Teatro alla Scala din Milano, Royal Opera House din Londra, Metropolitan Opera din New York și multe altele.
Expert IA
Dragoș Mărgineanțu, născut la Timișoara, este un expert de renume în domeniul IA, cunoscut pentru activitatea sa revoluționară în domeniul învățării automate și soluțiilor de inteligență artificială.
Expertă în inforamtică și securitate cibernetică
Raluca Popa este co-fondatoare și co-directoare a RISELab și SkyLab la UC Berkeley, precum și co-fondatoare a două startup-uri de securitate cibernetică, Opaque Systems și PreVeil.
Profesor și cercetător
Anca Vasiliu, născută în 1957 la București, este o personalitate de referință în domeniul studierii filosofiei antice. După absolvirea studiilor la Colegiul Sf. Sava și la Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu, s-a dedicat cercetării și predării filosofiei
Balerină și solistă
Francesca Velicu s-a născut în București, România, și a început baletul la vârsta de 4 ani. La 15 ani a obținut locul al doilea la Youth America Grand Prix, și a fost invitată să studieze la Academia de Balet Bolshoi din Moscova. La 17 ani, a început să lucreze la Opera Națională Română, iar în prezent este junior soloist la English National Ballet.
Arhitect, profesor și cercetător
Oana Stănescu s-a născut la Reșița și a crescut în Gărâna.Oana Stănescu predă la Harvard GSD și la MIT. A colaborat cu instituții Museum of Modern Art (New York), New Museum și a lucrat alături de Kanye West, fool's Gold, Need Supply și Virgil Abloh (designerul Louis Vuitton).
Chirurg cardio-vascular și profesor asociat
A devenit director în mai multe programe de chirurgie cardio-toracică din Los Angeles și a publicat numeroase articole de cercetare. Este implicat în cauze caritabile și călătorește în întreaga lume pentru a instrui chirurgi locali și a realiza intervenții chirurgicale gratuite.
Profesor universitar și cercetător
Adrian Constantin este un matematician de origine română, recunoscut internațional pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul matematicii aplicate și al ecuațiilor diferențiale.
Astrofizician
Aurora Simionescu s-a născut în Brăila. A lucrat la NASA și la JAXA. Aurora a primit multiple premii și distincții pentru activitatea sa în domeniul astrofizicii și pentru eforturile sale în comunicarea științei.